OyunSeveriz – Flash Oyun Sitesi

Türkiye’nin En Geniş Flash Oyun Sitesi

Turistlerin kızlık bozma davası

Posted by oyunseveriz on May 8, 2008

Turistlerin kızlık bozma davası
Turistlerin kızlık bozma davası
İzmir’in Selçuk İlçesi’ne tatile gelen İskoç iki aile, parmakla kızlık bozma yüzünden mahkemelik oldu.

Tutuklanan iki çocuk babası 24 yaşındaki İskoç hakkında, 19 yaşındaki M.V.G.’e ‘nitelikli cinsel saldırıda bulunmak’ suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Geçen yıl Selçuk Pamucak’a tatil işi için gelen İskoç aileler, özel bir otelde konakladı. Gilhrist ailesi ile Barker ailesi, otelde tanışarak tatillerini birlikte geçirmeye başladı.

Gilchirst ailesinin genç kızı M.V.G. ile diğer aileden iki çocuk babası olan W.B. arasında arkadaşlık başladı. Ancak bu arkadaşlık daha sonra karakolda bitti.

TUVALETE BİRLİKTE GİTTİLER İDDİASI

Otelin lobisinde gece yarısına kadar oturan M.V.G., iddiaya göre tuvalet ihtiyacı için W.B. ile birlikte tuvalete gitti.

M.V.G. burada W.B.’nin cinsel saldırısına maruz kaldı, parmakla kızlık zarı yırtıldı. Diğer arkadaşları tuvalette gidince, M.V.G.’yi kanlar içinde buldu.

Şikayet üzerine jandarma olaya el koydu. Kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan İskoç kıza, kızlık zarının yırtıldığı ve saldırıdan, kanamadan dolayı ruhsal dengesinin bozulduğuna dair rapor verildi. 

GİLHİRST AİLESİ W.B’DEN ŞİKAYETÇİ OLDU

İskoç Gilhirst ailesi, kızlarına tuvalette saldıran ve kızlığını bozan W.B.’den şikayetçi oldu.

W.B., tatil için geldiği Türkiye’de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcı, İskoç W.B. hakkında, M.V.G.’ye cinsel saldırıda bulunarak kızlığını bozduğu iddiasıyla, ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açtı.

GÖRÜNTÜLER DELİL OLARAK KONULDU

İzmir 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki davanın dosyasına delil olarak, genç kızın kanlı iç çamaşırları ve elbiseleri ile olay yerinin fotoğrafları, otel kamerasının kaydettiği W.B. ve M.V.G.’nin gece geç saatlere kadar otel lobisinde oturduklarını gösteren görüntüler delil olarak konuldu.

Davanın ilk duruşması için tutuklu sanık W.B. jandarmalar tarafından adliyeye getirildi. Duruşmada oldukça sakin görünen W.B., tercüman aracılığıyla savunmasını yaptı.

KONSOLOS DA DAVAYI İZLEDİ

Duruşmayı İngiltere’nin İzmir Konsolosu Anthony William Buttigieg de izledi.

İskoç W.B., tuvalete M.V.G. ile beraber gittiklerini, ancak kesinlikle içeri girmediğini, kapıda beklediğini belirtip, “Uzun süre çıkmayıp, ‘kanamam var bana peçete getir’ deyince bara gidip, oradaki bayanlara durumu anlattım. Sonra bana ‘kıza niye tecavüz ettin’ diye saldırdılar, ama ben yapmadığımı söyledim. Otel odasına eşimin ve çocuklarımın yanına gittim. Sonra jandarma gelip beni karakola götürdü” dedi ve tahliyesini istedi.

Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesine, otelde varsa başka kamera kayıtlarının istenmesine karar verdi. Sanığın tahliye istemi reddedilirken, duruşma ertelendi.

Leave a comment